Nyári kézműves bőrkabát vásár közel 40 modellünkből!

Május 16-től augusztus 31-ig Nyári akciónk keretében aktuális kollekciónk árából minden méreten belül 10.000 Ft kedvezményt biztosítunk!*

Ezzel egy időben most kifutó modelljeinket és utolsó darabos termékeinket is kedvezményes áron vásárolhatja meg!

Kérjük tekintse meg férfi és női bőrkabát kollekciónkat és ha talál igényeinek megfelelő bőrkabátot, bőrdzsekit, vagy bőrmellényt akkor hívjon bennünket bizalommal a nap bármely időszakában!
A nyári nyitvatartásunk ideje alatt a szabadságolások miatt nem tartózkodunk folyamatosan a műhelyünkben! Ezért kérjük, hogy mielőtt személyesen is meglátogatna bennünket, telefonáljon, vagy írjon e-mail-t! Vidéki ügyfeleinket méretegyeztetést követően postai úton is ki tudjuk szolgálni!

Kapcsolat: Gyovai István
Telefon: 06-1/405-6806
Mobil: 06/30-944-9759
Cím : 1161 Budapest XVI. Baross utca 110A
E-mail : info@colossale.eu
Nyitva tartás: hétköznap 10-18, szombat: 10-16 óra között, egyéb időponthoz hívjon!
A nyári időszakban a nyitvatartási idő alatt a szabadságolások miatt kérem, hogy csak előre egyeztetett időpontban jöjjön!

Figyelem! Nem a VIII., hanem a XVI. kerületben vagyunk! A XVI. kerületben pedig van egy Baross Gábor utca is! Mi "csak" a Baross utcában vagyunk. (térképhez kattinson ide!)

*Azon kedves vásárlóinknak, akik az Tavaszi akciónk keretében rendelik meg bőrkabátjukat és a facebook-on, vagy a google+ -on ismerősként regisztrálják honlapunkat, számukra a 3500 Ft-os bőrápolót 990 Ft -os kedvezményes áron biztosítjuk.