Cégismertető
Cégismertető

Colossale Bőrdivat Budapest

Kézműves bőrkabát kicsikinek-nagyoknak egyenesen a szabászműhelyünkből

Több, mint 20 évvel ezelőtt, 1994-ben indítottuk vállalkozásunkat. A kezdetektől fogva a mai napig kizárólag bőrkabátok, bőrdzsekik és bőrdivat termékek készítésével, gyártásával foglalkozunk.

Anno azért kezdtük a gyártással, mert a tucatáru helyett, mi a hangsúlyt a minőségi bőrkabát készítésre szerettünk volna helyezni.

Korábban termékeinket elsősorban bőr- és divatáru kereskedőknek készítettük, de néhány éve saját bőrüzletet is nyitottunk, ahol az egyéni vásárlókat is szívesen látjuk és kiszolgáljuk. Ma már az egyedi igények alapján készített bőrkabátjaink és a visszatérő törzsvásárlóink forgalma sokszor megközelíti a nagykereskedőink számára készülő bőrkabátjaink forgalmát. Termékeink kizárólag kézimunkával, alapos, gondos odafigyeléssel és nagy szakértelemmel, minőségi alapanyagokból készülnek. Bőrkabátokon kívül készítünk bőrszoknyákat, klasszikus bőrnadrágokat, illetve fűzős-, motoros bőrnadrágokat is.

A bőráruk minőségi, válogatott juh-, kecske-, vagy marhabőrből készülnek, a cipzárakhoz az elnyűhetetlen japán gyártmányú YKK cipzárat használjuk. Standard méreteink általában S-5XL között mozognak, de egyéni extra méretet is készítünk akár 8XL-ig. Saját készítésű bőrkabátjainkat vásárlóink igényeire szabva tudjuk legyártani báránybőrből pl. a raktárunkban folyamatosan megtalálható 10-15 féle szín bármelyikéből. Nálunk lehetősége van fénykép alapján, vagy az Ön által hozott mintadarab után is egyedi bőrkabát, bőrmellény vagy bőrnadrág gyártatására.

Ujj rövidítés, dupla belsőzseb, kabát-, szoknya rövidítés – Felár nélkül!

Az elégedettség, amit vevőinken nap, mint nap látunk, mindig nagy büszkeséggel tölt el bennünket. Legyen Ön is részese a minőségi bőrkabát viselés élményének, válasszon Ön is aktuális női-, vagy férfi bőrkabát kollekciónkból!

Köszönjük, hogy minket választott!

Gyovai István