Gyakran ismételt kérdések

 

Hogyan választhatom ki a megfelelő méretet?

Web oldalunkon minden egyes kabátunkhoz tartozik egy mérettáblázat oldal is. Ehhez az oldalhoz úgy juthat el, ha az egyes kabáthoz tartozó oldal méretek sorában található „Méretek”  ikonra kattint. A mérettáblázat a kabátból az általunk eddig készített méretek adatait tartalmazza, de ettől eltérő méret megrendelésére is van lehetőség. Amennyiben nem biztos benne, hogy az adott méret Önnek megfelelő-e, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk!

Mit tegyek, ha élőben nem tetszik a kabát és másikat sem szeretnék helyette?

Semmi gond, indoklás nélkül is visszaküldhető és 4 napon belül visszautaljuk az árát. A visszaküldéshez legyen szíves csatolni az itt letölthető Visszaküldési Nyomtatványt.

Van-e garancia a bőrkabátokra?

Természetesen, a törvény által előírt garanciát biztosítjuk minden termékünkre. Bővebb információ: ÁSZF

Mennyi a postaköltség?

A postaköltség Magyarország területére csomagonként 1.000.- Ft, más címkere az MPL díjszabása alapján tudunk csomagot küldeni.

Hová kérhetem a csomagot?

Házhoz, munkahelyre, de ha nem akar otthon várni, akkor érdemes Postán maradóra vagy MOL benzinkútra kérni. Ezeken a helyeken a nyitvatartási időben bármikor átveheti a csomagot. Egyszerűen csak válassza ki az Önhöz legközelebbit és írja meg nekünk.

A webáruházban szereplő termékek élőben is megvásárolhatóak?

Természetesen bármelyik terméket megnézheti a vásárlás előtt élőben is a budapesti üzletünkben. A webáruház a kényelmet szolgálja, mert így egyszerűen, gyorsan, magas utazási költségek nélkül tud vásárolni.

Nem kaptam visszaigazoló emailt a rendelésről, mit tegyek?

Kérjük, mielőbb vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben!
+36 30 9449 759 /info@colossale.eu